Our weekly menu

  • Weekly Menu 23.07.2024

    Starters

    Pasta dishes

    Risotto dishes

    Fish dish

    Meat dish

    Desserts

    Menus of the week

Meeresfrüchtesalat mit Kartoffeln und Oliven
Seafood salad with potatoes and olives
Bresaolatasche mit Ziegenkäse an mariniertem sommerlichen Linsensalat und Bruschetta mit Lardo
Bresaola pocket with goat’s cheese and marinated
Lasagne mit Garnelen, Pfifferlingen und Basilikum-Zitronenpesto
Lasagne with prawns, chanterelles and basil and lemon pesto
Gebratene Jakobsmuschel mit Riesengarnelen und Kalmar auf sautierten Mangold und Selleriepüree
Pan-fried scallops with king prawns and squid on sautéed chard and celeriac puree

Our menus at a glance

 
rinderfilet spiesse speckmantel tomatentartar parmesan rucola creme 2

Weekly menu

 
mittagskarte 1

Lunch menu

 
speisekarte 1

Our menu

 
ueberraschungsmenue 2

Surprise menu

 
getraenke 1

Drinks

 
weinkarte 1

Wine list

 
austernpilz carpaccio rote bete rucola walnuesse pfifferlinge 1 3

Vegan & Vegetarian

 
allergene 1

Allergens

Back to “Food & Drinks”

Cookie Consent with Real Cookie Banner